Belgo Office Cleaner
Uw schoonmaakbedrijf voor kantoren in en rond Brussel
schoonmaak keuken en grootkeuken

Schoonmaken van keukens en grootkeukens

Schoonmaakbedrijf Belgo Office Cleaner zorgt, naast de schoonmaak van uw kantoor, ook voor de schoonmaak van de keuken. Of het nu gaat om een kitchenette of om een grootkeuken voor uw voltallige personeel, wij zorgen dat deze op het door u gewenste tijdstip schoongemaakt wordt.
In de keuken worden dagelijks maaltijden bereid voor medewerkers en gasten, het is dan ook uiterst belangrijk dat alles kraaknet is. Door het intensieve gebruik van de apparatuur is goed hygiënisch onderhoud van groot belang. Een keuken bestaat uit veel verschillende onderdelen en materialen. Bovendien zijn er heel wat toestellen die je op een specifieke manier moet reinigen en onderhouden. Het onderhoud van uw professionele keuken, reiniging van apparatuur, het regelmatig reinigen van uw dampkappen in uw grootkeuken vertrouwt u het beste toe aan een specialist. Ons schoonmaakbedrijf Belgo Office Cleaner staat in voor de dagelijkse, wekelijkse of maandelijkse schoonmaak, vooral reinigen, ontvetten, ontsmetten zijn aan de orde om voedselvergiftiging (Salmonella-bacterie) te voorkomen. Met behulp van uiterst veilige producten die speciaal geselecteerd zijn voor de voedingsindustrie reinigen wij uw grootkeuken van kop tot teen.
Bij het schoonmaken van uw keuken kunnen volgende taken worden uitgevoerd:

  • structurele schoonmaak
  • schoonmaken van de keukentoestellen
  • wassen van de vaat of vullen en leegmaken van de vaatwasser
  • schoonmaken van keukentabletten en werkbladen
  • afvalmanagement

Enkele voordelen van het periodiek uitvoeren van onderhoud van keukens en grootkeukens:

  • bedrijfsapparatuur gaat langer mee en blijft een goed resultaat geven
  • deskundig onderhoud zorgt voor een lager energieverbruik van de apparatuur
  • gezonder werkklimaat en leefklimaat door optimale hygiëne
  • het keukenpersoneel is veel productiever

We raden aan om periodiek uw bedrijfskeuken grondig te laten schoonmaken om een consistente hygiënestandaard  te garanderen. Het oppervlakkig schoonmaken van uw keuken leidt immers snel tot broeinesten van bacterieën en het verspreiden van ziekten.  Door uw keuken door ons te laten schoonmaken bent u zeker dat uw bedrijf aan alle voorschriften inzake voedselhygiëne voldoet. Ons onderhoudscontract is gebaseerd op het advies van ons schoonmaakbedrijf  en uw persoonlijke wensen. Bij de schoonmaak van uw grootkeuken houden wij rekening met alle wensen zodat het onderhoud door Belgo Office Cleaner perfect volgens wens verloopt.