Belgo Office Cleaner
Uw schoonmaakbedrijf voor kantoren in en rond Brussel
schoonmaken immo vastgoed

Schoonmaken van immobiliën en vastgoed

We zorgen voor een periodieke schoonmaak van de openbare en/of gemeenschappelijke delen van appartementen en ander vastgoed. Trappen, liften en deuren worden heel frequent gebruikt en zullen daardoor ook vlotter vuil worden. Daarom zogen wij voor professioneels choonmaakmateriaal dat ervoorzorgt dat deze klus kinderspel wordt. Ons team verzorgt de schoonmaak van gangen, trappenhallen, liften enzovoort. Ook het wassen van de ramen behoort tot ons takenpakket.

Ook onderhoud van tuin en parkings

We verzorgen bijkomend ook klein groenonderhoud waarbij we maaien van gras en het snoeien van hagen ook voor onze rekening nemen. Op die manier zorgen we voor een onberispelijke staat van uw vastgoed. Onze teams rusten we uit met het benodigd.

Ook ondergronse parkings dienen op regelmatige basis een schoonmaakbeurt te krijgen. Wederom voorzien wij al het nodige schoonmaakmateriaal waardoor we grote parkeergarages in een mum van tijd kunnen schoonmaken.

U bent eigenaar van een immobiliënkantoor?

In het geval dat een woning, appartement of commerciële ruimte moet worden klaargemaakt voor verkoop of verhuur, staan wij paraat om de schoonmaak op ons te nemen. We zorgen ervoor dat het pand opnieuw een frisse uitstraling heeft, wat een goede indruk zal nalaten bij de potentiële koper en/of huurder.