Belgo Office Cleaner
Uw schoonmaakbedrijf voor kantoren in en rond Brussel
schoonmaak kantoren

Schoonmaken kantoren

Schoonmaakbedrijf Belgo Office Cleaner is gespecialiseerd in het schoonmaken van kantoren en aanverwante diensten. Wij verzorgen elke opdracht tot in de puntjes en met oog voor detail. Wij werken hoofdzakelijk in Brussel en de randgemeenten.

Klanten ontvangen in een proper kantoor zorgt voor een goede indruk. Maar een proper kantoor is niet enkel voor jouw klanten een must, maar ook voor je werknemers. Zij presteren beter in een schoongemaakt kantoor. BOC zorgt voor het schoonmaken van kantoren. Het werkoppervlak van jouw bureau bevat namelijk heel veel bacteriën. Maar ook je telefoon, toetsenbord, kopieerapparaat… bevat de nodige bacteriën. Dus is een schoonmaak van kantoren een must. Maar wat valt hier nu juist onder? Wij leggen kort uit wat ons dienstenpakket omvat.

Ons dienstenpakket omvat ondermeer:

Twijfel dus niet langer en bezorg zowel jouw klanten als je werknemers propere kantoren. Contacteer ons gerust voor het schoonmaken van jouw kantoren. Wij sturen ons team van professionals bij jou langs zodat je je voorkeuren en wensen kan doorgeven.