Belgo Office Cleaner
Uw schoonmaakbedrijf voor kantoren in en rond Brussel
schoonmaken na nieuwbouw of verbouwingen

Schoonmaak na bouw of verbouwingen

Bouwen of renoveren brengen meestal veel vuil en stof met zich mee. Om uw kantoor/gebouw opnieuw onberispelijk schoon te krijgen, is een intensieve schoonmaakbeurt nodig.

Alle andere soorten vervuiling (bvb. verwijderen van cementsluier op de vloeren, verwijderen van verf, kit- en stickerresten op glas en raamwerk, …) die ontstaan zijn tijdens de bouw of verbouwing worden verwijderd. Schoonmaakbedrijf Belgo Office Cleaner zorgt voor een grondige, efficiënte schoonmaak zodat u, zelfs na de meest ingrijpende verbouwingswerken, uw kantoor zo snel mogelijk opnieuw kan betrekken. Wij zijn er aan gewend dat de schoonmaak vaak onder tijdsdruk moet gebeuren en hebben hier een flexibel onderhoudsteam voor. Uw gebouw wordt van de nok van het dak tot en met de kelders schoongemaakt. Wij werken snel en efficiënt zodat we uw down-time tot een minimum kunnen herleiden. Na verbouwingen of bij nieuwbouw staat Belgo Office Cleaner klaar om uw kantoor/bedrijf te reinigen tot het helemaal klaar is voor gebruik. 
We streven permanent naar kwalitatieve, professionele schoonmaakdiensten, ongeacht de grootte van het project. Alle opdrachten worden van nabij opgevolgd door onze inspecteurs/inspectrices, zodat u zeker bent dat de schoonmaak correct en tot in alle puntjes verzorgd uitgevoerd wordt. Belgo Office Cleaner neemt alle werken op zich die nodig zijn om een vlotte oplevering mogelijk te maken.
Onze diensten omvatten ondermeer:

  • grondig schoonmaak van hoge wanden en muren
  • schoonmaken van plafonds
  • reinigen van ramen en deuren
  • reinigen van tapijten en vloeren
  • verwijderen van afval
  • extensief reinigen van cementresten, verfvlekken, pleisterresten, afplaktape, enz.

Onze voordelen:

  • efficiënte schoonmaakplanning
  • financieel interessant
  • ons onderhoudsteam is flexibel

Schoonmaakbedrijf Belgo Office Cleaner is gespecialiseerd in het reinigen van gebouwen/kantoren na renovatie of nieuwbouw. Wij werken professioneel en garanderen een kraaknet eindresultaat. Voor een complete opmaak van de uit te voeren schoonmaakwerkzaamheden maken wij graag een afspraak met u. Wij komen graag langs om de mogelijkheden te bekijken en te berekenen.