Belgo Office Cleaner
Uw schoonmaakbedrijf voor kantoren in en rond Brussel

Waarom de algemene schoonmaak van kantoren belangrijk is

schoonmaakbedrijf kantoren brussel

Een fris en proper bedrijf zorgt voor een goede indruk bij zowel klanten als werknemers. Schoonmaken is een vak, en Belgo Office Cleaner verstaat dit vak als geen ander. Onze professionals komen op de afgesproken tijdstippen bij u langs om de volledige schoonmaak van uw kantoren en gebouwen te verzorgen.

Het creëren van een aangename werkomgeving begint bij een nette werkplaats. Schone kantoren vertellen veel over uw bedrijf en het imago naar uw bezoekers en uw medewerkers toe. Een proper kantoor heeft een positieve impact op de gezondheid en productiviteit van uw werknemers en kan ziekteverzuim verminderen.

Het gemiddelde bureau bevat 400 keer meer bacterieën dan een toiletzitting, simpelweg omdat mensen gewoonlijk hun bureau niet op regelmatige basis schoonmaken. Ongeveer een derde van de werkoppervlakken in kantoren bevatten virussen en bacterieën welke verkoudheden en griep kunnen veroorzaken. Veruit de grootste boosdoeners zijn telefoons. Virussen, zoals het griepvirus kunnen twee à drie dagen overleven op bureau’s, telefoons en toetsenborden. Het regelmatig schoonmaken met desinfecterende producten is dus noodzakelijk. Om te voorkomen dat ziektekiemen en bacteriën zich verspreiden via telefoons, bureaus en toetsenborden zal er frequent goed moeten worden schoongemaakt.