Belgo Office Cleaner
Uw schoonmaakbedrijf voor kantoren in en rond Brussel

Schoonmaakbedrijf BOC zorgt voor een proper en aangenaam kantoor waar mogelijk

schoonmaakbedrijf kantoren brussel

Belgo Office Cleaner is een Brussels schoonmaakbedrijf die je kan inzetten voor al je schoonmaak taken op kantoor.

Eén van de diensten dat BOC aanbiedt, is het schoonmaken van burelen. Een fris en proper bedrijf zorgt ervoor dat het aangenamer is om klanten te ontvangen en laat ook een goede indruk na. Niet enkel voor de klanten is een proper bureel een pluspunt. Ook voor de werknemers is het aangenaam om in een verzorgde omgeving te werken. Bovendien zorgt een proper bureel ervoor dat medewerkers minder snel ziek worden omdat ze minder in aanraking komen met ziektekiemen en bacteriën. Telefoon, toetsenborden, bureau’s… worden regelmatig gedesinfecteerd.

Niet enkel de burelen moeten proper zijn, ook het sanitair kan het nodige onderhoud gebruiken. Een schone en frisse ruimte zorgt voor een aangenaam toiletbezoek. Alle voorzieningen moeten dan ook grondig gereinigd en gedesinfecteerd worden. Deze plek wordt vaak bezocht, dus het is belangrijk dat ze proper en fris oogt voor je werknemers, maar ook voor je klanten. Vaak worden tijdens het reinigen een aantal dingen vergeten, namelijk:

 • Schoonmaak toiletten en vloeren
 • Schoonmaak wastafel, kranen en spiegels
 • Vervangen en / of aanvullen toiletpapier, handzeep, handdoekrol
 • Luchtverfrissing nakijken en / of vervangen
 • Damesverbandcontainers  en afvalbakken legen

BOC biedt tal van diensten aan om van de kantooromgeving een propere plek te maken. Ook glazenwassers staan tot uw beschikking. Propere ramen garanderen een optimale lichtinval in de kantoren. BOC beschikt over een ramenwassersteam dat ervoor zorgt dat je ramen een glanzende look krijgen. Dit zorgt ook voor een betere uitstraling van je bedrijfspand.

Naast de schoonmaak van de burelen, het sanitair, de ramen onderhoudt BOC ook de keuken. Zij maken de keuken schoon, ongeacht of het nu om een grootkeuken gaat of om een kitchenette. Door het intensieve gebruik van apparaten, is het van het grootste belang dat de keuken goed onderhouden wordt. BOC poetst niet enkel de keuken, maar ook de apparatuur en het reinigen van de dampkappen wordt onder handen genomen. Het voordeel is dat de apparatuur op die manier langer meegaan en je hebt ook een optimale hygiëne. 

Daarnaast behandelen en reinigen ze ook tapijten en vasttapijten. Een goed onderhoud van de vloerbekleding zorgt voor een duurzaam product. Vuil en stof zorgen ervoor dat het tapijt afziet en al snel een oudere look heeft. Door middel van een dieptereiniging wordt de veroudering tegengegaan. Net zoals kantoorapparatuur zijn vuile tapijten ook een broeihaard van bacteriën, huisstofmijt en hebben zo een verhoogd risico voor de gezondheid. Als tapijten regelmatig schoongemaakt en gereinigd worden, werken ze als filter. Ze houden stofdeeltjes en ander vuil vast en voorkomen dat ze zo in de lucht gaan zweven. BOC zorgt voor verschillende soorten dieptereiniging die aangepast wordt aan het soort tapijt. BOC raadt aan om tweemaal per jaar tapijten te laten reinigen. Wanneer het gaat over tapijten in kantoren, winkelcentra en andere commerciële gebouwen ligt de frequentie voor een reiniging hoger. Ze onderhouden niet enkel tapijten, maar plaatsen die ook en bepalen de materialen die in de omgeving passen, zoals kleurgebruik. Er zijn drie grote categorieën die worden aangeboden:

 • Vasttapijt: hiermee wordt er een warme en zachte sfeer gecreëerd. Het is isolerend, geluiddempend en eenvoudig in onderhoud.
 • Laminaat
 • Vinyl is een praktische vloerbekleding. Het is sterk, duurzaam en eenvoudig in onderhoud. Bij vinyl heb je een grote verscheidenheid aan design en kleuren.

De vloer is de blikvanger in je kantoor. Dus de juiste keuze qua kleur en materiaal is heel belangrijk.

Je kan ook op BOC rekenen voor de schoonmaak na een bouw of verbouwingen. Bouwen en verbouwen brengen sowieso veel vuil en stof met zich mee. Nadien kan hier een intensieve schoonmaakbeurt helpen. Daarvoor kan je dus een beroep doen op BOC. Vervuiling zoals cement op de vloeren, verfresten op glas, afplaktape… wordt verwijderd. Ze zorgen niet enkel voor de schoonmaak na de renovatie, maar geven ook professioneel advies voor de renovatiewerken. Er zijn verschillende redenen waarom je renovatiewerken kan laten uitvoeren:

 • Met een grondige opknapbeurt kan je meteen gebruik maken van de nieuwe kantoren
 • Wanneer je de gehuurde ruimte moet verlaten, moet je het in een goede staat terug aan de eigenaar overdragen.
 • Na brand of waterschade kan een schoonmaak en renovatie ervoor zorgen dat je snel terug aan het werk kan.

Naast de renovatie zorgen ze ook voor de nodige schilderwerken. Voor de start zorgen we voor bescherming van het meubilair en dekken we de vloer af. Er wordt ook nauw gelet op de afwerking: scheuren en oneffenheden worden hersteld en opgeschuurd. De wanden en plafonds worden voorzien van een grondlaag en daarna wordt de eerste laag aangebracht en bijgewerkt waar nodig. Dan volgt de tweede laag en wanneer het nodig is, ook nog een derde laag. Ook het binnenschrijnwerk wordt van de nodige verflagen voorzien. Na de schilderwerken wordt het meubilair opnieuw op zijn plaats gezet.

Naast kantoren zorgt BOC ook voor de schoonmaak bij immobiliënsector. Als er een woning moet klaargemaakt worden voor de verhuur of verkoop, nemen zij de woning onder handen zodat het een goede indruk achterlaat bij potentiële kopers en / of huurders. Ze verzorgen ook de schoonmaak van de openbare en/of gemeenschappelijke delen van appartementen (zoals trappen, liften, deuren) en ander vastgoed. Daarnaast zorgen ze ook voor het onderhoud van tuin en parkings. Ze maaien het gras en snoeien de hagen. Niet alleen de tuin krijgt een onderhoud, BOC neemt ook ondergrondse parkings onder handen.

Een afgewerkt kantoor springt niet enkel in het oog voor potentiële klanten, maar is ook een aangename werkomgeving voor je werknemers. Een omgeving waar de bacteriën en virussen de kiem in worden gesmoord. Bij Belgo Office Cleaner zorgen wij voor zo’n omgeving.