Belgo Office Cleaner
Uw schoonmaakbedrijf voor kantoren in en rond Brussel
reinigen tapijt en vasttapijt kantoren

Reinigen van tapijten en vasttapijt

Een vast tapijt goed onderhouden is geen eenvoudige klus, maar wel een must om de duurzaamheid van het vloerkleed te verzekeren.

Vuil en stof hebben een schurende werking op de vezels van het tapijt, en zorgen ervoor dat het er vrij snel verouderd uitziet. Een regelmatige dieptereiniging gaat dit tegen. Studies tonen aan dat vuile tapijten een verhoogd risico hebben voor de gezondheid. Dit omdat een slecht onderhouden tapijt een broeihaard is voor (schadelijke) bacteriën en huisstofmijt.

Tapijten die regelmatig schoongemaakt en grondig gereinigd worden, werken als een filter en houden stofdeeltjes en ander vuil vast en vermijden zo dat deze in de lucht gaan zweven.

Belgo Office Cleaning zorgt voor verscheidene soorten diepreiniging, aangepast aan verschillende types tapijten.. We passen enkel de beste reinigingsmethoden toe en gebruiken alleen de veiligste en meest efficiënte producten.

Reinig tweejaarlijks uw tapijt.

Tapijten op het gelijksvloers zijn vaak sneller vuil dan deze op andere verdiepingen. Desondanks dit feit raden we aan om tweemaal per jaar tapijten te laten reinigen. In commerciële gebouwen zoals winkels, winkelcentra, kantoren enzovoort is een hogere frequentie meestaal een noodzaak.