Belgo Office Cleaner
Uw schoonmaakbedrijf voor kantoren in en rond Brussel

Ruitenwassen is een vak apart

ruitenwassen schoonmaakbedrijf kantoor

Propere ramen dragen bij tot het imago van uw bedrijf en het welzijn van uw werknemers. En ze verzekeren een optimale lichtinval in uw kantoren.

Helaas worden ramen heel snel vuil en al zeker in een stedelijk omgeving. Voor kantoren is dit niet ideaal, aangezien de uitstraling van het bedrijfspand hierdoor negatief wordt beïnvloed. Daarom is het zeker een must om op regelmatige basis uw ramen te laten reinigen. Kantoren met een klein raamoppervlak en waar een klassieke ladder voldoende is om de volledige ramenpartij de nodige aandacht te geven, zijn eenvoudig in onderhoud. Het is kwestie van er een routine klusje van te maken. Kantoren die op een hoge verdieping zijn gelegen zijn een volledig ander verhaal. Dit is een klus voor de echte vakman. Om op gevaarlijke hoogtes ruiten te wassen is een VCA- en/of hoogwerkersattest een echte must. 

Een professionele ruitenwasser zorgt alvast voor een glazend resultaat. Geen strepen of vegen, geen druppels die halverwege het venster zijn opgedroogd. Ze presteren ook bij elke weersomstandigheid, al is het reinigen van ramen tijdens een regenachtige dag niet bepaald het ideale moment.