Belgo Office Cleaner
Uw schoonmaakbedrijf voor kantoren in en rond Brussel
ramen wassen kantoren

Professionele ruitenwassers voor perfect gereinigde ramen

Onze ramenwassers laten alles wat kan blinken, blinken.

Ramen worden heel snel vuil en al zeker in stedelijke omgevingen. BOC beschikt over het nodige materiaal en een gespecialiseerd ramenwassersteam dat jouw ramen opnieuw doet glanzen. Propere ramen zorgen voor veel meer lichtingval en een beter uitstraling van je bedrijfspand. Ook wordt werken ineens stukken aangenamer wanneer je door een vlekkeloos raampartij naar buiten kan kijken. Uiteraard zijn de kaders en kozijn geen detail en worden deze steeds mee gereinigd.

BOC kan zowel éénmalig of via een onderhoudscontrat jouw ramen komen wassen.

Volledig streeploos, zonder opgedroogde druppels op eender welke hoogte

Ons gespecialseerd ruitenwassersteam zorgt voor een streeploos eindresultaat. Ongeacht hun ervaring blijven we hen bijscholen zodat ze op het hoogste niveau kunnen presteren. Het is op die manier dat we onze professionele service kunnen blijven garanderen.

Zowel voor raampartijen op het gelijksvloers tot op de bovenste verdieping van jouw gebouw. We kennen geen grenzen. We beschikken over een gamma hoogtewerkers die we ten allen tijde kunenn inzetten voor jouw project. Aangezien onze ruitenwassers over het VCA- en hoogwerkersattest en de nodige aangepaste bescherming beschikken, zijn we helemaal zeker van een veilige werksituatie.