Belgo Office Cleaner
Uw schoonmaakbedrijf voor kantoren in en rond Brussel
pc cleaning en schoonmaken kantoorapparatuur

PC Cleaning en schoonmaken van kantoorapparatuur

Niemand staat er bij stil, maar er bevinden zich een gigantisch aantal virussen en bacteriën op het oppervlak van toetsenborden, telefoons en andere vaak gebruikte kantoorapparatuur. Het mag dan ook geen wenkbrauwen doen fronsen wanneer werknemers ziek worden door een opgelopen besmetting via het ICT-infrastructuur.

De algemene schoonmaak van kantoren zorgt voor betere werkprestaties. Maar het is ook een uithangbord naar jouw klanten en jouw potentiële klanten. Maar de algemene schoonmaak is een heel ruim gegeven. Zo reinigen we tapijten en vasttapijten, maken we toiletten en sanitaire voorzieningen schoon, maken we kantoren schoon na een bouw of verbouwingen,… Maar we staan ook in voor de schoonmaak van kantoorapparatuur.

Stof verhoogt de kans op slecht functionerende kantoorapparatuur.

Dagelijks komen aanzienlijke hoeveelheden stof, haar, huidschilfers, textielvezels, paperclips en dergelijke in en op kantoorapparatenterecht, om maar te zwijgen van voedsel- en drankresten. Dit verhoogt aanzienlijk het risico op storingen.

Wanneer een computer een tijdje in gebruik is (+ 1 jaar), geraken ventillatieingangen, usb-poorten, netstroomaansluitingen, enzovoort meer en meer verstopt. Stof en andere vuilresten hopen zich op in deze openingen en zullen onder andere de goede werking van de koeling voorkomen. Bovendien zijn deze toestellen statisch geladen, waardoor stof enorm snel wordt aangetrokken.

Een systematische schoonmaak van kantoorapparaten (toetsenborden, computermuizen, kopieerapparaten…) is bijgevolg geen overbodige luxe.

Speficiek kuismateriaal is een must

Ons team maakt enkel gebruik van mileuvriendelijke kuisproducten en moderne hulpmiddelen. De combinatie van beiden maakt dat we stof- en vuildeeltjes maximaal kunnen verwijderen zonder de apparatuur te beschadigen.

We kunnen garanderen dat:

  • Kantoorapparatuur uitwendig volledig worden schoongemaakt (zowel zichtbaar als onzichtbaar)
  • Alle vuil en stof worden maximaal verwijderd
  • Alle onderdelen worden tot in detail gereinigd met gespecialiseerde, desinfecterende producten
  • Een antistatische, stofwerende polish wordt aangebracht wat zorgt voor een aangenamere werkplek

Verder is het ook aangeraden om pc-cleaning en het schoonmaken van kantoorapparatuur meermaals per maand te laten uitvoeren. Ons team van professionals komt graag bij je langs om te horen wat jouw wensen en verwachtingen zijn.