Belgo Office Cleaner
Uw schoonmaakbedrijf voor kantoren in en rond Brussel
pc cleaning

PC Cleaning en schoonmaken van kantoorapparaten

Niemand staat er bij stil, maar er bevinden zich een gigantisch aantal virussen en bacteriën op het oppervlak van toetsenborden, telefoons en andere vaak gebruikte kantoorapparaten. Het mag dan ook geen wenkbrouwen doen fronsen wanneer werknemers ziek worden door een opgelopen besmetting via het ICT-infrastructuur.

Stof verhoogt de kans op slecht functionerende apparatuur.

Dagelijks komen aanzienlijke hoeveelheden stof, haar, huidschilfers, textielvezels, paperclips en dergelijke in en op kantoorapparatenterecht, om maar te zwijgen van voedsel- en drankresten. Dit verhoogt aanzienlijk het risico op storingen.

Wanneer een computer een tijdje in gebruik is (+ 1 jaar), geraken ventillatieingangen, usb-poorten, netstroomaansluitingen, enzovoort meer en meer verstopt. Stof en andere vuilresten hopen zich op in deze openingen en zullen onder andere de goede werking van de koeling voorkomen. Bovendien zijn deze toestellen statich geladen, waardoor stof enorm snel wordt aangetrokken.

Een systematische schoonmaak van kantoorapparaten is bijgevolg geen overbodige luxe.

Speficiek kuismateriaal is een must

Ons team maakt enkel gebruik van mileuvriendelijke kuisproducten en moderne hulpmiddelen. De combinatie van beiden maakt dat we stof- en vuildeeltjes maximaal kunnen verwijderen zonder de apparatuur te beschadigen.

We kunnen garanderen dat:

  • Kantoorapparatuur uitwendig volledig worden schoongemaakt (zowel zichtbaar als onzichtbaar)
  • Alle vuil en stof worden maximaal verwijderd
  • Alle onderdelen worden tot in detail gereinigd met gespecialiseerde, desinfecterende producten
  • Een antistatische, stofwerende polish wordt aangebracht wat zorgt voor een aangenamere werkplek