Schilderwerken kantoren | Schoonmaakbedrijf Belgo Office Cleaner
Uw schoonmaakbedrijf voor kantoren in Brussel

Schilderwerken kantoren

Belgo Office Cleaner verzorgt alle schilderwerken voor uw kantoor (muren, plafonds, plinten en schrijnwerk). Een kantoor dat er netjes uitziet komt immers heel wat beter over op uw klanten en bezoekers.

De zaakvoerder zelf komt ter plaatse kijken en opmeten. U krijgt uw gepersonaliseerde offerte 24 uur na ons bezoek.

Ook voor uw werknemers en uzelf is het heel wat prettiger werken in een kantoor dat netjes verzorgd is. Wanneer uw kantoor moet worden opgeknapt of alvorens u een nieuw kantoor betrekt kan u van onze diensten gebruik maken.

Voor we starten met de schilderwerken zorgen we voor de bescherming van uw meubilair (zodat u slechts een minimum aan meubilair moet verplaatsen) en dekken we uw vloer af. Wij zorgen voor een perfecte afwerking: scheurtjes en oneffenheden worden hersteld en netjes opgeschuurd. De wanden en plafonds worden voorzien van een grondlaag (primer of fixatie), afhankelijk van de ondergrond. We brengen een eerste laag verf aan en werken bij waar nodig. Daarna brengen we de tweede laag verf aan. In sommige gevallen worden zelfs drie lagen toegepast. Na deze schilderwerken ruimen we alles op en zetten we alle meubels terug op hun originele plek.

Ook het binnenschrijnwerk (ramen, deuren, plinten) wordt van twee nieuwe verflagen voorzien. Kleuren zijn de sfeermakers van een interieur.
U kan kiezen uit eender welke RAL- kleur. De overgang tussen de verschillende ruimtes is bepalend en door de juiste combinatie van kleuren creëer je ruimte en gezelligheid.

Bij Belgo Office Cleaner bent u altijd zeker van een optimaal resultaat tegen een betaalbare prijs. We werken met kwaliteitsvolle producten en met oog voor detail. Al onze schilders zijn vakmannen die snel, proper en efficiënt werken. We werken met de beste producten en zijn op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen.

Wij respecteren de afgesproken startdatum van de werken en wij werken door tot uw kantoor volledig klaar is.
Na afloop wordt uw kantoor netjes opgekuist, en leveren wij een proper, fris en nagelnieuw kantoor af.

Schilderwerken renovatie kantoren