Plaatsen van vasttapijt, laminaat en vinyl vloerbekleding in kantoren | Schoonmaakbedrijf Belgo Office Cleaner
Uw schoonmaakbedrijf voor kantoren in Brussel

Plaatsen van vasttapijt, laminaat en vinyl vloerbekleding in kantoren

Vasttapijt, laminaat of vinyl zijn duurzame vloerbekledingen voor u kantoor. Zonder grote breekwerken en investeringen zal de uitstraling van het kantoor helemaal veranderen door het plaatsen van vloerbekleding.

Wij bepalen de juiste materialen die passen in de omgeving en de bestaande elementen zoals het kleurgebruik, kasten, bureau’s, enzovoort. Dit is belangrijk om de vloer complementair te laten werken ten opzichte van het volledige interieur.

We begeleiden u tijdens de keuze van de juiste vloerbekleding

Er zijn 3 grote categorieën die wij aan onze klanten aanbieden:

Vasttapijt

Met vasttapijt brengen we een aangename warme en zachte sfeer in uw kantoor. Naast de isolerende en geluiddempende werking is vasttapijt ook heel eenvoudig in onderhoud.

Laminaat

De goedkopere, doch kwalitatieve variant van parket is het gekende laminaat. Er bestaat een enorm uiteenlopend aanbod van kleuren en motieven die zullen aanleunen bij uw smaak.

Vinyl

Vinyl is een heel praktische vloerbekleding. Het sterke en duurzame materiaal is heel eenvoudig schoon te maken en bijgevolg perfect om in een een katnoor te plaatsen. Er bestaat een grote verscheidenheid aan soorten vinyl door de gebruikte kleuren en designs.

 

Kies voor de juiste vloerbedekking, want uw vloer is een belangrijke blikvanger voor uw kantoor, vergaderzaal, landschapskantoor of gang. Neem voldoende tijd om de juiste vloerbedekking uit te zoeken voor elke ruimte en het gebruik daarvan.

Renovatie kantoren en plaatsen tapijten