Belgo Office Cleaner
Uw schoonmaakbedrijf voor kantoren in en rond Brussel
schoonmaak kantoren

Algemene schoonmaak van kantoren

Steeds klaar voor de algemene schoonmaak van jouw kantoren

Klanten ontvangen in een fris en proper bedrijf zorgt ineens voor een goede indruk. Ook werknemers presteren beter in een verzorgde omgeving. Belgo Office Cleaner is het schoonmaakbedrijf dat de volledige schoonmaak van jouw kantoren en gebouwen verzorgt. Ons team van professionals komen bij jou langs op het moment van jouw voorkeur en volgens de wensen op dat moment.

400 keer meer bacterieën

Bureau’s bevatten 400 keer meer bacterieën dan een toilet omdat deze niet op regelmatige basis worden schoongemaakt. Een derde van de werkoppervlakken in kantoren bevatten virussen en bacteriën die onder andere verkoudheden en griep kunnen veroorzaken. Met voorsprong zijn telefoons de grootste boosdoenders.

Algemene schoonmaak voorkomt regelmatige verkoudheden

Door te investeren in een professionele schoonmaakbedrijf kunnen we er samen voor zorgen medewerkers minder snel ziek vallen door veelvuldig in aanraking te komen met ziektekiemen en bacteriën. Deze nestelen zich maar al te graag op telefoon, bureau’s, toetsenborden en muizen. Daarom zijn deze kantoorbenodigdheden voor ons prioritair om regelmatig te desinfecteren.

Maar er zijn nog een aantal zaken die belangrijk zijn bij de algemene schoonmaak van kantoren. Wij lijsten ze even voor je op.

  • Heeft jouw kantoor een tapijt of vasttapijt? Geen enkel probleem. Schakel onze hulp in en wij reinigen het tapijt en vasttapijt. Zo bezorgen we jouw kantoor een frisse look en verzekeren we de duurzaamheid van het vloerkleed.
  • Wil je je kantoor verbouwen? Of denk je er eerder over na om een nieuw stuk te bouwen? Een algemene schoonmaak van de kantoren kan ook dan gebeuren. Bij een bouw of verbouwingen komt er veel stof en vuil mee. Nadien is er dus een intensieve schoonmaakbeurt nodig om je kantoren opnieuw schoon te krijgen.
  • Maar ook de toiletten en sanitaire voorzieningen verdienen een algemene schoonmaak.