Uw schoonmaakbedrijf voor kantoren in Brussel

Schoonmaakbedrijf Belgo Office Cleaner

Het belang van een onberispelijk kantoor kan niet genoeg benadrukt worden. De uitstraling van uw faciliteiten zegt veel over uw bedrijf. Het creëert een blijvende eerste indruk bij uw bezoekers, terwijl werknemers welke in een schone omgeving werken, zich gewaardeerd voelen en beter presteren.

Schoonmaakbedrijf Belgo Office Cleaner is gevestigd aan de rand van Brussel. Wij zijn een toonaangevend commercieel schoonmaakbedrijf dat zorgt voor het onderhouden en schoonmaken van kantoren. Naast het periodiek schoonmaken, zorgen wij ook voor het hygiënisch onderhoud van pc's, kantoormachines en telefoons, en voor gespecialiseerd onderhoud van vasttapijt, marmer en graniet.

Onze schoonmaaksters hebben een onberispelijk voorkomen en werken met oog voor detail. Een apart, gespecialiseerd team glazenwassers zorgt voor het poetsen van uw ramen, ook op grote hoogte of op moeilijk te bereiken plaatsen.

Doorheen onze jarenlange ervaring hebben wij er steeds naar gestreefd om te voldoen aan de hoogste eisen van onze klanten en onze responstijden op noodoproepen is ongeëvenaard. Het resultaat is dat we als schoonmaakbedrijf geselecteerd worden door die bedrijven welke een buitengewone dienstverlening verlangen, zoals advocatenkantoren, banken, notarissen, financiële instellingen, ambassades en multinationals.

Schoonmaakbedrijf Belgo Office Cleaner

Bel ons op het nummer 02 420 00 50 voor het bespreken van uw schoonmaakwensen

 

Contactinformatie

Belgo Office Cleaner

Brusselstraat 182-184
1702 Groot-Bijgaarden

Tel: 02 420 00 50

info@boc.be

Kantooruren

Vraag uw Gratis Offerte